ALGE Lichid

AQUASOURCE ALGE Lichid

AQUASOURCE ALGE Lichid

Cu extracte de afine negre si  roșii

Aquasource alge lichid este acum disponibil cu o formula noua,  îmbunătățita si conține alge marine, afine roșii și negre,  minerale ionice lichide derivate în mod natural din șisturi humice obtinute pe  baza de casher  aprobat. Noua noastră formulă lichidă ofera  in fiecare picatura mai multe  Aquasource alge marine Klamath – care va asigura  vitalitate și alimentatie bună în fiecare zi. Termenul  de valabilitate  este  mai lung înainte și după deschidere si nu conține conservanți artificiali.

Afinele rosii sunt bine cunoscute  ca unul dintre cele mai bogate fructe în nutrienti de pe planetă. Cercetări recente arată că afinele rosii  conțin cantități semnificative de antioxidanti si fitonutrienti  care pot ajuta la protejarea organismului de abundenta radicalilor liberi care distrug celulele si tesuturile.

Afinele negre  au  o concentrație mare de tanin si componente  flavonoide  – ingrediente din plante care posedă proprietăți uimitoare antioxidante si care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi.

Se considera  că afinele joacă un rol important în menținerea  sanatoasa  a vaselor sanguine . Compusii antioxidanti conținuti în afinele negre  ajuta la intarirea  peretilor  celulelor sanguine  si imbunatatesc fluxul sanguin.

Mod de administrare :
Luati o pipetă de picaturi de două ori pe zi.  Lichidul poate fi amestecat cu suc de fructe.

AquaSource Alge Liquid 60 ml – 37.90 EUR

Comments are closed.