COLACTIVE 3 COLOSTRUM PLIUS

COLACTIVE 3 COLOSTRUM PLIUS

COLACTIVE 3 COLOSTRUM PLIUS

Combină beneficiile ColActive cu  două ingrediente suplimentare

Produs COLACTIVE 3  Aquasource  este recoltat din zonele  sudvestice ale la sud-SUA unde a fost construita   uzina de procesare, proiectata de ingineir-tehnologi specializati in procesarea laptelui cu scopul de a se obtine colastra de cea mai buna calitate.
Aquasource recomandat  administrarea COLACTIVE3  de toti care doresc sa ajute suplimentar  organismul  pentru inbunatatirea tractului digestive in afara de toate celelalte beneficii pe care le ofera colastra.

. Acest produs combina beneficiile ColActive în combinație cu două ingredient suplimentare.

• Acidophilus – bacterii benefice care populează intestinul subtire. Este inclus pentru a menține starea de sănătate a părții inferioare a sistemului digestiv. Funcția principală a acestui sistem este de a pregăti mâncare, astfel încât organismul sa- o poate folosi pentru energie, creștere și sprijin structural.

• Lactoferina – deși colastra conține în mod natural lactoferina această peptidă bioactivă este de asemenea inclusa ca un ingredient suplimentar pentru intarirea  sistemului  imunitar.

Colastra  este colectata și prelucrata  proaspetea , necongelata. . Pasteurizarea se face la temperature de   72 ° C timp de 15 secunde și apoi se usuca  la  căldură indirecta, la o temperatură scăzută

avantaje principale: 
• Toate avantajele de ColActive și chiar mai mult
• Componenta principală este colastra americana
• suport suplimentar pentru tractul digestiv dat de Acidophilus
• Lactoferina, care se uneste cu  fierul  ajuta la asimilarea ei. Ajuta  funcțiile naturale de aparare  ale organismului
• suport nutritional excelent pentru persoanele active și sportivii

Puterea acestor  3  elemente nutritive Colactive 3 este un plus de eficienta la orice dieta care oferă baza pentru o buna sanatate fizica oferita de natura.

Mod de administrare: 

 
Luati 2 capsule pe zi, dimineața, cu un pahar de apa de izvor douăzeci de  minute înainte mesei. Oameni in convalescent dupa inbolnavire pot lua cate 2 capsule de 2 ori pe zi

 

Notă:

Deși ColActive Aquasource provine din lapte de  vaci,este potrivit pentru persoanele care tin  dieta si care exclud produsele lactate pentru ca lactoza este in cantitate minima in aceasta colastra.

Cu toate acestea produsul  nu este potrivit pentru persoanele cu alergii la proteinele din lapte.

ColActive 3 120 capsule – 45.70 EUR

Comments

COLACTIVE 3 COLOSTRUM PLIUS — 1 Comment

  1. Pingback: Pachete de Wellness | safitisanatosi.com