COLACTIVE COLOSTRUM

COLACTIVE COLOSTRUM

COLACTIVE COLOSTRUM

Colastra din ColActive Aquasource este obtinuta  din Noua Zelanda care este considerate  ca  sursa pentr ceea mai curate colastra.

ColActive Aquasource asigura substante importante  pentru marirea imunitatii, inclusiv acizi grași și toate cele cinci clase de imunoglobuline. Acest produs poate fi consumat atât de tineri și vârstnici cat si de sportivi . Tineti cont ca  toate ingredientele minunate din colastra  sunt sinergice – influența in  combinație este mai mare in comparatia cu fiecare substanta luata separate.

Beneficii cheie:  

∙colastra  nouazelandeza  care este utilizata ofera mai multi nutrienti din colastra  decât  ceea luata sub orice alta forma.
∙ Conține toate cele cinci tipuri de imunoglobuline prezente în corpul uman.
∙ suport nutritional excelent pentru oameni activi.
∙ sprijină sistemul imunitar  care este cel mai important  pentru starea generală bună și menținerea sănătății optime
∙ conține alte ingrediente importante, cum ar fi citokine, interleukina-10 și o polipeptidă bogata in prolina.

Mod de administrare: 

 
Luati 2 capsule pe zi, dimineața, cu un pahar de apa de izvor douăzeci de  minute înainte mesei. Oameni in convalescent dupa inbolnavire pot lua cate 2 capsule de 2 ori pe zi

 

Notă:

Deși ColActive Aquasource provine din lapte de  vaci,este potrivit pentru persoanele care tin  dieta care exclude produsele lactate pentru ca lactoza este in cantitate minima in aceasta colastra.

Cu toate acestea produsul  nu este potrivit pentru persoanele cu alergii la proteinele din lapte.

ColActive 120 capsule – 45.70 EUR

Comments are closed.