GREEN ENERGY

GREEN ENERGY

GREEN ENERGY

Green Energy este un amestec unic de trei ingrediente naturale pentru a menține o stare bună de sănătate la nivel celular și niveluri maxime de energie.

1.  Aquasource alge din lacul Klamath – unul  dintre lacurile cele mai pure și mai  bogate în alge  minerale din lume.

2.  Alfa alfa  organica ( lucerna  organica ) –  aceasta planta cu radacini foarte lungi si adanci care creste oriunde, se hraneste cu  aminoacizi și alte elemente nutritive din sol. Acestea ii  oferă nutrienți într-o formă concentrată și ușor de asimilat.

3. Spirulina Hawaiian – aceasta este cea mai bună spirulina deoarece se  proceseaza natural si creste in aproximativ un an  in climatul perfect din  Hawaii. Ea a trecut testele de puritate,  care ii garanteaza o calitate excelentă și valoarea nutritivă.

De ani de zile  Green Energy este unul din cele mai bine vandute  produse ale  Aquasource datorita  efectului sinergic al combinației dintre aceste trei elemente, bogate în multe substante nutritive .

Spre deosebire de alți furnizori, algele  Aquasource  niciodata nu sunt expuse la  temperaturi ridicate de uscare, ci este folosit un proces patentat de uscare, BioActive Dehydration, care le asigura conservarea maxima a valorilor nutritive. .

Mod de administrare: 
Luati trei capsule de Green Energy zilnic si va veti asigura protejarea organismului de provocarile lumii contemporane.

Green Energy 120 capsule – 42.90 EUR

Comments

GREEN ENERGY — 1 Comment

  1. Pingback: Pachete de Wellness | safitisanatosi.com