HIMALAYAN CRYSTAL SALT

HIMALAYAN CRYSTAL SALT

HIMALAYAN CRYSTAL SALT

Sare cristalina  Himalaya  – benefica și universala

În general  orice sare este “clorură de sodiu”, dar sarea de masă obișnuită este atât de rafinat  procesata și plina  de aditivi incat nu mai are nimic comun  cu sarea cristalina naturala care contine foarte multe substante naturale .

De obicei organismul are nevoie de o cantitate mică de aport de sare în fiecare zi. Cantitățile în exces de sare sunt prelucrate de către rinichi, dar rinichii  pot elimina doar o anumită cantitate. De-a lungul timpului, consumul de cantitati mari de sare de masă extrem de procesata poate afecta functionarea rinichilor.

Sarea cristalina Himalaya  este mult mai mult decat sodiu și clorură. Ea poate fi  evaluata  ca un produs  holistic, natural,  cristalizata in adancul Pământului sub o presiune foarte mare, in decursul a milioane de ani.

Sarea cristalina Himalaya  este pura,  naturala  , supusa  unor forțe incredibile de presiune de milioane de ani. ??i anume, presiunea creată de cristale a facut posibila formarea structurii  lor intr-o ordine  superioară si captarea  elementelor naturale în particule suficient de mici pentru a fi usor  absorbite  de organism.

Sarea cristalina pura  este un element esențial pe  pământ,  si careia popoarele antice si contemporane  i-au gasit  multe metode de folosire. Una din aceste metode este prepararea ,, SOLE ,,

SOLE : amestec de apă și  sare cristalină

Aceasta  soluție de sare și apă, cunoscuta  sub numele de ” sole” conține elemente importante similare cu cele gasite in adancurile  oceanului  unde a fost conceputa viata de pe planeta. Aceste elemente pot fi utilizate în diferite moduri  utile.
Sarea cristalina Himalaya  poate fi folosita ca o băutură ,solutie pentru baie etc. Există foarte  multe metode  pentru prepararea de “Sole”

  • băutură “revigoranta – pentru consum zilnic,
  • soluție pentru baie  la picioare-  se foloseste o dată pe săptămână,
  • curatarea  zilnica a fetei,
  • solutie fierbinte pentru inhalatii,
  • curățirea zilnică a sinusurilor,
  • baie pentru femei,
  • curatirea zilnica a dintilor si gingiilor.

Produsele noastre de sare cristalina Himalaya  sunt preparate conform procedurilor cunoscute de oameni in decurs de secole.

Beneficii cheie: 
•  este extrasa manual, spalata manual si uscata la soare. Sarea cristalina Himalaya  este 100% pura,
• nu conține aditivi,
• contine cele mai bogate 84 minerale din lume,
• poate fi folosita  ca soluție de baie, ca o băutură, in scop cosmetic și de gătit,
• sarea cristalina Himalaya  contine energie solara si diferite minerale care pot fi eliberate numai prin adaos  de  apa.

Pentru gatit

sare cristalina Himalaya fina – 200 g – in solnita
sare cristalina Himalaya fina – 400 g – in pachet
sare cristalina Himalaya – cristale mari – 400 g  pentru rasnita – in pachet

sare bulgari
sare cristalina Himalaya – 400 g – in pachet
sarea bulgari se aplică pe scară largă și poate fi fi utilizata  pentru prepararea de “Sole”.

Baie si piele: 
sare cristalina Himalaya pentru bai si uz cosmetic – 1600 g

Are un efect puternic relaxant si revigorant pentru corp si stare generala buna. In cada se foloseste in apa calduta  si ajuta la  calmarea durerilor zilnice si problemelor musculare.

Himalayan Crystal Salt
FINA IN SOLNITA 200 gr – 8.43 EUR
FINA 400 gr – 7.00 EUR
CRISTALE MARI 400 gr – 7.00 EUR
SARE BULGARI 400 gr – 8.43 EUR

Comments are closed.