LIGHTEN – UP

LIGHTEN - UP

LIGHTEN – UP

Program pentru slabire
Produsul LIGHTEN – UP

Pentru a pierde in greutate nu este suficient sa sariti peste o masă sau de a lua suplimente,ci sa vă schimbați dieta și stilul de viață. Pentru a pierde in greutate ai nevoie ca numarul de calorii consumate în timpul zilei să nu depășească aportul alimentar de calorii. Nu mai puțin important pentru o buna sanatate, putere si energie este alegerea modului de alimentatie – variată și echilibrată.

Aproape toată lumea ar fi de acord că alegerea unor complexe și solicitante diete pentru pierderea rapida in greutate aproape niciodată nu duc la pierderea in greutate permanenta.

Programul nostru de pierdere in greutate LIGHTEN-Up combinat cu exercitii fizice si o dieta sanatoasa poate fi cheia pentru noul dvs. mod de viață, pentru un succes și un sănătos mod de gestionare a greutatii pe termen lung.

LIGHTEN -Up! băutură de proteine nutritivă
Noua noastra bautura contine numai ingrediente naturale pentru a asigura o eficientă dietă echilibrată,pentru a ajuta la mentinerea unui nivel bun de sănătate și energie.

Ingrediente principale:

CoQ10 Natural: sprijinirea energiei celulelor joacă un rol important în metabolismul energetic al organismului, contribuind la buna funcționare a sistemului imunitar si mentine inima sanatoasa.

Acidul Alfalipoic joacă un rol important în metabolismul lipidic, acționează ca un cofactor în producerea de energie. Din moment ce acidul alfalipoic este antioxidant care se dizolva atat in apa cat si in grasimi protejeaza complet atat interiorul celulei cat și membrana celululara din exterior de afectiunile provocate de radicalii liberi. Influențează metabolismul glucozei.

Ginseng siberian: este considerat “adaptogen”, pentru că ajută organismul să se adapteze la condițiile schimbătoare. Utilizarea acestei plante dateaza de aproximativ 2000 de ani. Utilizata pe scară largă pentru a menține o stare fizică si psihică buna,cu o durabilitate maxima și pentru a genera un sentiment de forță și vitalitate.

Migdale organice: de mai mulți ani, migdalele au fost considerate alimente care consummate te ingrasa. Cu toate acestea, studiile arata ca indicii de masa corporala au fost mai mici la persoanele care includ atat nuci cat si migdale in dieta sa. Deși sunt foarte bogate in calorii și conținut de grăsimi, conținutul de proteine (aproximativ 18%) și fibra,pot face ca persoana respectiva să se simtă sătula pentru o perioadă mai lungă, astfel încât consumul moderat de alimente pe timpul dietei poate facilita pierderea in greutate.

Migdalele acceptate ca parte dintr-o dieta saraca in grasimi saturate, pot contribui la sanatatea inimii prin menținerea nivelurilor normale de colesterol.

Quinoa organic: semințe cu un conținut ridicat de proteine utilizate sub formă de boabe. Acestea sunt, în general, recunoscute ca o buna sursa de proteine complete. De asemenea, oferă alte substante nutritive importante, cum ar fi fibra de complexe și carbohidrați, care sunt eliberate într-un ritm mai lent, contribuind astfel la menținerea constantă a nivelului de zahar din sange, si dau o senzatie prelungita de satietate.

L-carnitina: joaca un rol important in metabolismul grasimilor. Aceasta este un aminoacid care poartă moleculele de grăsime prin pereții celulelor,si care, ulterior, poate fi utilizata pentru producerea de energie. In Lighten –Up au fost incluse și minerale vitale precum cromul. Acesta joacă un rol vital în metabolismul glucozei în organism și este esențial pentru metabolismul normal de carbohidrati, grasimi si proteine.

Enzimele sunt foarte importante pentru digestie și sunt de asemenea incluse în produs. Rolul lor în această băutură de proteine este de a asigura o digestie usoara si in absorbtia de substante nutritive importante.Lighten -Up este o sursa buna de nutrienti pentru oamenii care sunt în convalescență după boli sau pentru cei care nu pot tolera hrana solida. O portie de Lighten-Up conține 1 g Aquasource alge. Produsul este natural, îndulcit cu praf de mere organice și vanilie.

Principalele avantaje:
• Oferă o gamă completă de substanțe nutritive esențiale pentru a reduce greutatea,
• Nu contine gluten, coloranți, conservanți sau aditivi. Potrivit pentru vegetarieni,
• Asigura aportul de substante nutritive importante, în timp ce pierdeti in greutate,
• Poate fi folosit ca parte din orice dieta, chiar și in cele mai stricte pentru a asigura aportul de substante nutritive vitale,
• Conține Alge verzi si albastre Aquasource – un ingredient dintr-o sursă naturală,
• Oferă enzime speciale pentru o mai bună digestive,
• Băutura este cu calorii scazute, proteine organice, îndulcit natural cu praf de mere organice și vanilie

Mod de preparare :
Pentru un amestec de băutură delicioasă LIGHTEN – UP puteti folosi suc de mere sau alt suc de fructe. Opțional, puteți adăuga fructe proaspete. Pentru cele mai bune rezultate folosiți un mixer electric.

Important: se beau 1-2 litri de apa de izvor sau apă purificată, zi de zi.

Lighten-Up! 200 gr – 45.50 EUR

Comments are closed.