LIQUID GOLD COMPLEX

LIQUID GOLD COMPLEX

LIQUID GOLD COMPLEX

De ce grasimile sunt esentiale? 

Unele grasimi alimentare, cum ar fi grasimile  saturate, trebuie să fie strict limitate,deoarece acestea prezintă riscuri pentru sănătate.

Alțele , cum ar fi acizii grasi polinesaturati Omega 3 si Omega 6 sunt esențiali  pentru o sanatate buna. Aceste substante nutritive importante  ajuta la  starea de sănătate a pielii și a părului, ajuta  sistemul cardiovascular prin influențarea echilibrului  hormonal, iar unele dintre ele sunt implicate în dezvoltarea creierului si a sistemului nervos al copilului și pentru a permite celulelor  nervoase  de  a funcționa și de a comunica. Organizația Mondială a Sănătății recomandă un consum minim de Omega 3 de acizi grași de la 0,5 la 2% din aportul energetic zilnic.

Surse de grasimi esentiale 
Alimente de origine vegetală, cum ar fi semintele, nucile, alunele, etc.  nu oferă   Omega 3 si Omega 6, acizi grasi – acid  Alpha linolenic (ALA) și acid linoleic (LA). Acești acizi grași nu pot fi produsi de organism și trebuie să fie luati din alimente. Apoi corpul ii transformă în acizi grași esențiali (“super-grăsimi”) precum acidul gama-linolenic (GLA), acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul  docosahexaenoic (DHA). Uleiul de pește conține EPA și DHA, deoarece peștii  il contin datorita almentatiei lor cu algele pe care le mananca. Uleiul de pește nu este suficient  de ecologic, și mările sunt poluate  in continuu.
LIQUID GOLD COMPLEX

– furnizează acizi grași importanti  de origine vegetală, care oferă o gamă largă de Omega 3, 6, 7 și 9, acizi grași,

uleiuri DHA bogate  din sure de  microalge– furnizeaza  acidul docozahexaenoic pentru menținerea funcțiilor cerebrale,

Uleiul Echium (plantă Echium) furnizeaza acid stearidonic (SDA), care  mult mai ușor se  transforma înt EPA, decât Omega-3. Uleiul  Echium, de asemenea este sursa de GLA si ALA,

 Ulei da catina marina – Oferă Omega 7- acizi grasi care ajuta la menținerea  pielei sanatoasa si suprafetele delicate ale sistemelor respirator și digestiv, tractului genito-urinar.

.Pe bază de plante • 100%  fara toxine,,
• uleiuri unice vegetale mai eficiente  decât conversia uleiurilor din seminte in  EPA ,
• Formula unica conține Omega 7, Omega 3 long lantz , Omega 6, acizi grasi, inclusiv DHA,
•  produsul este aprobat de SocietateaVegan .

Recomandat pentru oamenii ale caror diete sunt lipsite  de acizi grasi esentiali. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.  Se poate combina ideal cu  Aquasource alge, Green Energy si Sea Power Algae
Mod de administrare: 
Luati 1 ml (20 picături) de două ori pe zi.

Potrivit pentru întreaga familie, inclusiv sugari și  copii.

Liquid Gold Complex 50 ml – 49.85 EUR

Comments are closed.