MACA POWER

AQUASOURCE MACA POWER

AQUASOURCE MACA POWER

Acest produs este potrivit pentru adulti care doresc să mențină vitalitatea, rezistenta si forta. Beneficiile Maca  continuă să fie cercetate în Australia, SUA și Italia. Oamenii de stiinta din Boston au descoperit ca Maca ar putea spori placerea sexuala si dorinta; Oamenii de stiinta italieni au ajuns  la concluzia că Maca  ajută la menținerea activității sexuale și rezistenta.

Maca 
Maca sau rădăcină Maca (Lepidium meyenii) este venerate  de către incași pentru proprietatile sale benefice și este consideraat în prezent un suplimenta alimentar de exceptia care mareste  energieași rezistenta. Unii oameni susțin că aceasta ajută la creșterea dorinței sexuale; Maca are o reputație care ajută la menținerea puterii optimae si rezistenta , ceea ce o face populara  în rândul sportivilor. Pentru Maca a fost comunicat ca ajuta la  performanta mentala, vigilenta si concentrare.

Superfood Maca 
Maca Maca conține o gamă impresionantă de substanțe nutritive, ceea ce explică de ce a fost un aliment de bază în Peru timp de secole, atât de populara  în rândul bărbaților cat și în rândul femeilor.
Folosirea  aceastei plante  dateaza de aproximativ 2600 ani. Este cunoscut faptul că în timpul anilor de glorie  Imperiului Inca, soldati consumau  cantitati mari de Maca înainte de a fi trimis la luptă. După bătălie, soldații nu mai primeau Maca pentru a nu fi sporit apetitul lor sexual si de a proteja femeile.
Proprietati adaptogene 

Studiile interprinse susțin teoria ca Maca este un adaptogen, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a echilibra și de a stabiliza sistemele organismului pentru mentinerea activitatii fizice si mentale.

Amestec sinergic 
Aquasource MacA este o combinație de ingrediente suplimentare (enumerate mai jos) având proprietăți adaptogene, combinate cu miere de Manuka  UMF 10 +, si miere colorata englezeasca  , ca conservanți naturali  pe bază de glicerină și suc de coacăze negre.
Damiana (Turnera diffusa) este o planta folosite  de mul  și astăzi este recomandata pentru îmbunătățirea satisfactiei sexuala si puterii..
Goty  cola (Hydrocotyle asiatica) descoperita  în Orientul Îndepărtat este folosita pentru pregatirea mancarurilor  in  Sri Lanka si desemenea este  un adaptogen.
Ginseng (Panax ginseng), care provine de asemenea din Orientul Îndepărtat  de ani se foloseste  in China, Coreea și Japonia, datorită proprietăților sale adaptogene, precum și pentru a ajuta la menținerea vitalitatii  si rezistentei..

Mod de administrare:
Luați de la 1 pana la 3 lingurițe de 5 ml. Poate fi amestecata  cu puțină apă sau suc de fructe, sau poate fi folosita  ca îndulcitor de băuturi calde, în special cacao.

Maca Power 150 ml – 34.70 EUR

Comments are closed.