ORGANIC VITAMIN D

ORGANIC VITAMIN D

ORGANIC VITAMIN D

Vitamina D, cunoscută sub numele de “vitamina soarelui”, este o vitamina importanta  pe care organismal trebuie sa-o sintesizeze prin expunere la soare.

Recomandarile pentru expunere limitata la soare din cauza afectiunile pe care le produc razele solare la piele, iradieri etc  diminuiaza semnificativ posibiliatea organismului  sa produca pe calea naturala vutamina D.

Vitamina D lucreaza impreuna  cu calciu în organism si ajuta organismul sa asimilize calciu.

De ce  sunt atat de importante  vitamina D și calciu?

Ambele ajuta la mentinerea oaselor sanatoase, dinti, si functiei musculare. În plus, calciu contribuie la normalizarea metabolismului energetic, neurotransmisia, coagularea sangelui  precum și la  buna funcționare a enzimelor digestive. În același timp, vitamina D ajuta la  funcționarea normală a sistemului imunitar și este implicate  în procesul de diviziune celulară.

Aquasource crede că organismul întotdeauna mai bine proceseaza alimentele naturale decât produsele sintetice.Deacea compania AQUASOURCE  ofera vitamine  si minerale din surse complet naturale, cu intervenții externe minime si minima procesare.

Am descoperit că cea mai bună sursă de vitamina D  este  pulbere de ciuperci organice, care asigura  o formă foarte curate  și puternic de vitamina D2. Ciupercile  sunt cultivate fără pesticide și cu procesare minimă pentru a oferi pulbere  certificata organic potrivita pentru vegetarieni și vegani.
Rhodophyta (sp.Lithothamnion) sunt specii rare și unice de alge cunoscute sub numele de “sursa naturala perfecta de calciu,” care se gasesc  nu departe de coasta Irlandei.

Cine ar putea beneficia de suplimentarea  vitaminei  D? Se estimează că până la 50% din populația lumii nu are suficienta  vitamina D, dar anumite grupuri, care ar avea beneficii mai mari sunt:

• femeile gravide și care alăptează;
• sugari și copii sub varsta de cinci ani;
• persoanele de peste 65 de ani;
• persoane care nu sunt expuse la lumina soarelui suficient, astfel încât să acopere absorbtia de vitamina D prin razele solare  sau cele care  petrec mai mult timp în spații închise;
• persoanele cu pielea inchisa la culoare – de exemplu, africani,  afrocaraibieni sau cei care provin din regiunile sudasiatice.

Mod de administrare: 
Luati 1-2 capsule pe zi.

Organic Vitamin D 60 capsule – 25.90 EUR

Comments are closed.