PROGRAM “START EASY”

PROGRAM "START EASY"

PROGRAM “START EASY”

“Niciodată până acum  nu ati  folosit suplimente alimentare?. Cum e  cel mai bine să începeti?”

Programul “Start Easy”, al Aquasource este recomandat pentru toți clienții noi. Acesta este special conceput pentru a ajuta la demararea lenta a procesului de auto-curățare a organismului de toxine si deseuri. De asemenea, ajuta la mentinerea nivelurilor sanatoase de bacterii benefice si enzime.

Programul “Start Easy”

 Digestive Enzimes – enzimele digestive sunt esențiale pentru o buna digestie. Ele sunt astfel combinate pentru a sprijini procesul de digestie naturală în organism.

Bifidus – natural se găsește în colon sub formă de colonii. Bifidus menține un echilibru bun de bacterii benefice, care permit funcționarea eficientă a colonului și eliminarea toxinelor.

Acidophilus – populează intestinul subtire. Aceste bacterii benefice sprijină de asemenea procesul digestiv sanatos.

Aquasource alge -. Fără congelare, uscare la temperatură scăzută prin metoda noastra patentata BioActive Dehydration  ®, algele albastre-verzi Aquasource Upper Klamath Lake sunt surse extrem de curate,  bogate într-un număr foarte mare de substante nutritive esentiale de bază pentru fiecare gram de greutate.

Rezumatul programului
1. Capacitatea organismului de a extrage mai multe substante nutritive din alimente și băuturi,depinde de calitatea sistemului nostru digestiv și starea tractului gastro-intestinal.
2. Programul este conceput pentru a oferi un nivel optim de enzime esențiale și bacterii benefice, necesare sistemului digestiv eficient.
3. Program de 4 săptămâni, care este alcatuit din produse Aquasource alge digestive, enzimele acidophilus si bifidus complexe.

Principalele avantaje:
• Ușor mod de a începe un obicei de a lua orice suplimente
• Suportă mecanisme interne ale corpului samoochistitelnite
• Optimizează absorbtia de substante nutritive pentru bunăstare și vitalitate

 Mod de administrare :

Prima saptamana – 2 capsule Bifidus inainte de culcare si 1 capsula Digestive enzyme de 2 ori zilic inainte de masa,

a 2-a saptamana –  2 capsule Acidophilus dimineata ci 40 minute inaintea mesei, 1 capsula Digestive enzymes  de 2 ori zilic inainte de a manca, 1 capsula  alge Algae si 2 capsule Bifidus inainte de culcare,

a 3-a saptamana – identic cu saptamana a 2-a, dar se mareste cantitatea de Algae la 2 capsule,

a 4- a saptamana  – terminate capsulele de Acidophilus, mariti la 3 capsule zilnic Algae,

Consumati minimum 2 litri de apa zilnic – factor foarte important pentru eliminarea toxinelor.

Start Easy Programme – 86.50 EUR

Comments are closed.