SEA POWER ALGE

AQUASOURCE SEA POWER ALGE

AQUASOURCE SEA POWER ALGE

Combinație unică de alge

Acest produs este o combinație de alimente naturale extrse din mare. Oferă un set special de substante nutritive importante pentru o sanatate buna . Este un amestec de trei tipuri diferite de alge marine:alge  maro, roșii și verzi, în combinație cu Aquasource alge (alge verzi-albastre).

Atunci când sunt combinate, profilul lor nutritional este mai echilibrat decât  daca algele sunt consummate  separat. Astfel,   un gram din  greutate acestor alge amestecate este foarte bogat în substanțe nutritive. Produsul conține numai  plante organice uscate, si nu   extracte din algele  lipsite de echilibrul creat de natură.

Alge marine brune – Ascophyllum nodosum
Aquasource foloseste  doar cele mai bune alge marine Ascophyllum,organic salbatice,  colectate din  sute de insule norvegiene.

Sunt  colectate  doar plante proaspete, vii, salbatice. Apoi  sunt  curățate, uscate pe calea aerului și  imediat  depozitate.  Un gram din  greutatea lor contine de 200 de ori mai mult fier decat  frunzele  de sfeclă – considerate a fi legumele cele mai bogate in fier. Conțin de 100 de ori mai mult iod decât orice leguma “de pământ”, și de aproximativ 14 ori mai mult calciu decât laptele de vacă.

Alge verzi – Dunaliella Salina Alge
Algele  Dunaliella Salina sunt cunoscute sub numele de cea mai bogata sursa de alimentatie, puternic antioxidanta “beta-caroten.” Un gram de  alge conține  de 200 de ori mai mult beta-caroten decât morcovii. Alte carotenoide pe care le conțin  algele sunt alfakaroten, luteină, zeaxantină și criptoxantină.

Un  gram de algeorganice Dunaliella Salina  sunt  bogate  in clorofila, polizaharide, minerale, vitamine și acizi grași esențiali, cum ar fi omega-3 și omega-6.

Alge roșii – Lithothamnion Sp.
Aceste  alge marine  sunt recoltate de pe fundul  nepoluat  al  Oceanului  Atlantic, bogat în minerale. Un gram de alge contine calciu și  o varietate larga  de alte minerale și microelemente.

Mineralele sunt importante pentru o sănătate bună și sunt esențiale pentru buna funcționare a multor țesuturi, oase și organe din corpul uman.

Aquasource Alge

Un gram deAquasource alge  reprezinta  o sursă bogată  cu o gamă largă de elemente nutritive , inclusiv proteine, minerale, vitamine, antioxidanți, clorofila, ficocianina, acizi grași esențiali și alte substanțe chimice esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a creierului.

Omul  este ceea ce mânanca – de ce sa ne rezumam la ceea ce este comun si din obisnuinta? De ce nu alegem  Aquasource  Sea Power,  aceasta energie  marina  care face parte din alimentatia noastra sanatoasa si balansata?

Pentru a spori efectul benefic se poate combina cu  produsul Green Energy combinat și cu algele  albastre – verzi  de la Aquasource.

Mod de administrare :
Începeți cu 3 capsule pe zi.  Nu luați mai mult de 6 capsule pe zi.

Sea Power Alge 120 capsule – 34.30 EUR

Comments are closed.